ویتامین C

فواید نوشیدن اب
خرداد ۲۹, ۱۳۹۵
کم خونی
خرداد ۲۹, ۱۳۹۵
نمایش همه

ویتامین C

 

نصف فنجان فلفل قرمز حاوی ۱۰۸ میلی گرم ویتامین ث می باشد
کلم پیچ یک فنجان کلم پیچ، حاوی دو برابر نیاز روزانه بدن ویتامین آ، ۸۰ میلی گرم ویتامین ث، مواد معدنی و اسیدهای چرب است
توت فرنگی حاوی ۸۵ میلی گرم از ویتامین C در هر پیمانه است. این ماده منگنز نیز دارد که به پایدار و ثابت بودن قند خون کمک می‌کند
آناناس حاوی ۷۹ میلی گرم از ویتامین C در هر پیمانه می باشد . آناناس حاوی مقادیر قابل توجهی از آنزیم بروملین است که به هضم پروتئین اسان می کند .
نخود فرنگی منبع خوب پروتئین‌های گیاهی و آهن است ویتامین C موجود در ایمماده غذایی با اثرات منفی رادیکال‌های آزاد مقابله می‌کند و برای همین می‌تواند از بیماری آب مروارید پیشگیری کند. برای حفظ بیشترین میزان ویتامین C نخود فرنگی توصیه می‌کنیم برای پخت آن از آب کمی استفاده کنید.
کلم قمری حاوی ۸۴ میلی گرم از ویتامین C در هر پیمانه است. این ماده همچنین دارای خواص ضد سرطانی است.
انبه شیرین و آبدار حاوی ۱۲۲ میلی گرم از ویتامین C به ازای هر پیمانه است. این میوه همچنین منبع عالی از زیگزانتین است که یک آنتی اکسیدان از اسیب اشعه‌های مضر نور خورشید حفظ می‌کند.
کلم بروکسل حاوی ۷۵ میلی گرم از ویتامین C به همراه مواد مغذی و ضد سرطان ایت
تنها دو عدد از کیوی‌های خوشمزه حاوی ۱۲۸ میلی گرم از ویتامین C است. کیوی به خواب مناسب کیفیت آن را بهبود می‌بخشد..
یک عدد پاپایای کوچک تقریبا ۹۵ میلی گرم ویتامین C دارد. این ماده همچنین حاوی آنزیم پاپائین است التهاب را کاهش می دهد د.
مقدار ویتامین c در فلفل دلمه‌ای سبز ۹۵ میلی گرم و در فلفل دلمه‌ای زرد ۳۴۱ میلی گرم است.
یک عدد سیب زمینی متوسط که با پوست کبابی شده است حاوی ۲۵ میلی گرم ویتامین C می‌باشد
یک پیمانه کلم بروکلی خام و خرد شده حاوی ۸۱ میلی گرم ویتامین C به همراه ویتامین K است استخوان‌ها و لخته شدن خون مفید است .
طالبی، خربزهاین میوه‌ها سرشار از ویتامین C و پتاسیم هستند و بیماری‌های قلبی عروقی، سرطان‌ها، بیماری‌های تنفسی، کاهش قدرت بینایی و آکنه مفید می باشد .
اسفناج غذایی سرشار از کاروتنوئید است. این مواد مغذی با همیاری ویتامین‌ها باعث پیشگیری از سرطان و کلسترول جلو گیری می کند .
ویتامین C موجود در اسفناج از دژنراسیون ماکولای چشم، آرتروز و سکته‌ی مغزی پیشگیری می‌کند.
نصف فنجان کدو حلوایی پخته ۱۰ درصد از نیاز روزانه‌ی ما به ویتامین C را تأمین می‌کند.
کدو حلوایی که سر شار از ویتامین Dباشد ، بیماری‌های قلبی و اضافه وزن پیشگیری می‌کند.
جوشاندن کدو حلوایی در آب جوش باعث از بین رفتن ویتامین C و عناصر مغذی ان می شوداین ماده‌ی غذایی را بخار پز یا در فر آماده کنید.
یک عدد گوجه فرنگی متوسط کاملاً رسیده دارای ۲۶ کالری و حاوی حدود ۲۳ میلی گرم ویتامین C می‌باشد.
شلغم حاوی ویتامین C زیاد و اسید آمینه های ضروری است.یک فنجان شلغم پخته شده حاوی ۳۵ کالری و ۱۸ میلی گرم ویتامین C می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *